Friday, 4 November 2011

UiTM dihatiku :)

hoi hoi :3 setaun aku cuti eh. ahhahaa. since abis spm,sampe first intake uitm masok. aku sikpat. so aku apply second intake. baruk dapat :) Alhamdulillah. hehehe. berkat doa lamak lamak tok. rindu abis nak belajar! kotan setaun aku tok tek cuti,alu blank utak. hahaha. Alhamdulillah aku dapat course OM (Office Management) kat Switzerland :3 sikdabah! hahaha. kat kuching jak :) jadilah ho? Sarawak gik lom abis jelajah. tok apatah agik negeri org. ahahha. rlek rlek bah :) oh ya! kaka hal OM tek. emm... seriously first first aku nang minat abis ngan course tok. p lepas aku dapat eh,alu semun semehek semegai utak aku. hahaha. TAKUT NGAN MAKEUP,HEELS,DRESSING! and yeah! TYPING TEST! and also MATHS! -_- nehhhh forget bout it! kelak aku struggle mena mena :) InsyaAllah! btw,aku nak cita hal kawan kawan aku juak tok. ahhaha. its all about uitm! hehehe. first aku kenal ngan sorang tok. aku nunggah nya kikot :) nya add aku dari sorang bestie aku la. then mek duak salu la otp. hehe. and then pande kenal ngan ein :) ein tok aku salu skype ngan nya. hehehe. time aku otp ngan kikot time nya kat hostel nya,aku alu kenal ngan kwn2 nya lain. MAROL,NAPI,ALAN,MIRUL,AREL, and sapa gik bah salu kaka ngan aku? hahaha. dakya ya lah. p arel sik pnh la kaka ngan aku. aku takut juak kaka ngan nya. ahhaha. p ktk org nang sporting la :) plus bait. ehhehe. nak kawan tak org nama wong ya boh dipadah. nang dari mensia marek ku kenal :) sama tusyen cikgu saie dolok. hehe. rindu ngan cikgu saie :) ehhhh melelat -_- lom abis cita. ahahhaha.. then kotan rapat dah,salu beguro, marol gik add aku. and then alan :) napi,mirul and arel jak aku sik rapat and sikda bekwn lam fb. p nak.. daknya da grk. arel,napi and kikot. thats why aku sik brni nego daknya. agik agik kikot. org nak salu diotp ngan aku dolok,nak dah rengat berecan eh,alu sikda gik mek duak otp. ahaha. sikmok ku contact grk org. sik suka do -_- hahaha. now salu otp ngan marot. p marot dah jarang juak dah contact aku. maybe nya busy. p best lah otp ngan daknya :) ya kawan uitm laki,tok kawan uitm mpuan gik. lamak aku kenal ngan daknya nak,aku lu rapat ngan kwn mpuan uitm juak. sama course ngan daknya suma. em lets start with ninie,shiema,shasha. daknya 3 ehh ehh -_- first aku nang pike daknya jenis mpuan sombong lawa apa indah eh. aku nang carik masa k aku merapat dirik ngan daknya. siktauk la gine aku pande berani dikpun becoment ngan nya 3. ehhehe. aku cuak actualy. takut org sik suka kita bah. p sampe bila mok cuak nak?? ahhaha.. so aku try nasib la tego sidak. Alhamdulillah :) daknya suma berik respon best :) agik agik ninie. nang beguro bukan main gik nya. aku gik bingong "shat sik ninie rtok oh?" ahhahahaha. sikdabah nie xD apa apa pun,D'BANKERS nang best sporting :) thanksssssssss ily all. hehehe :* and sorang gik kwn aku. miak OM! hahaha. aku kenal nya dari ain. bestie aku gik kecik dolok. i mean sampe now la. ehehe. nama miak OM ya tek,Fazy @ megan fox. HAHHAHA. nya suka megan fox -_- thats why aku tunggah nya megan fox. ehehe. prettyyyy girl :3 seriously after sigek case ya,aku ngan fazy lu rapat abis. until now. ahahaha. ya juak prangei nyaaaa -_- kedak miak kecik ada juak. ahhaa. p aku suka lah bekawan ngan nya. tauk tauk jak nya aku happy ka,sedih ka,emosi ka,apa ka. hahaha. nya org first yg akn tnyk kat aku. ehehhe. dah terer typing -_- A YOU!! jeles aku! grrrr >.< sikpa,kelak ajar kmk kay syg?? hehehe. THANKS mok jadi kawan mek :* hehehe. #xoxo!! hehe. *hashtags for blogger??* -_- HAHAHAHAH. rasa twitter eh! :D actualy aku mok cita banyak gik eh :( sikpa2. jumpa kat uitm kelak kay abg2 kakak2?? :)) ily! BYEEEE Wassalam :)

No comments:

Post a Comment