Saturday, 5 November 2011

oh my girls :)

oi mok cita sigek benda! haha. first time kelua result second intake uitm eh, bestie aku zehan @ tulisan cina @ aku tunggah nya amoi,nya pdh nya dapat OM :) so aku kotan nervous rasa nak menyenyeh aek mata eh,aku cek lah result aku :) Alhamdulillah lah aku dpt OM juak :) so,aku pdh ngan nina,result dah kelua. hehe. and cek punya cek,suma dapat :) Alhamdulillah. p nina dapat IM :) Information Management. em,pas aku ngan kwn aku cek eh,adalah sorang nembiak ngegeh tok add aku :) NANA namanya. hehehehehehe. first kenal dah rapat. rasa dah betaun kenal eh. ehehe. and paling best nya, AKU,NANA,ZEHAN and NINA plan nak sama hostel kelak :) gikpun dah ada kimia bak kata org. ahhaha. p nang best lah mun dpt sama bilit ngan daknya. hehe. gikpun zehan dah lamak aku kenal. since gik kecik :3 nang salu begohet basikal sama sama. hahaha. Alhamdulillah maseh contact sampe nektok :) nina classmate aku since form 4 and form 5. salu juak la kaka lam kelas. so senang la. ne tauk kat sinun klak alu makin rapat. hehehehe. oh ya,kaka hal hostel tek. ehe. best oh? 2 org OM 2 org IM :) hehehehehe. then nak,aku nang harap gilak gilak zehan ambik uitm. em,sebab nya dapat interview SPA bah. mok jdi nurse :( emmm aku mok nya blaja sama ngan aku agik mcm mek duak gik kecik dolok :( i miss that moment lah dearrrr :( p sikpalah. apa apa pun yg ktk dapat,mek support okay?? asal jgn pnh lupak kmk :) haha. kk. kaka hal roomate tek, tauk sik apa benda paling mek org sik saba nak polah? ahhaha. apa gik?? SHOPPING LAH NAK? hahaha. nana awal padah nya mbak cadar wana pink >.< ahhaha. aku semestinya wana GREEN! :) ily green a lot! and also red :* hehehehe. sik saba oi  jumpa ktk org!! sik saba nak beporet,nak kongsi cita happy,nak nangis sama mun time kongsi problems :') and paling best bila aku ngan NANA nak WASH WASH OUR EYES! heee. see you there darlingggsssssss ily pretty pretty girlss :*

No comments:

Post a Comment