Sunday, 6 November 2011

PRETTY BRACES :)

hey hey :) bekurun lamak aku nunggu appoiment braces aku eh. nang setaun pun. hahaha. since cuti abis spm sampe 2 nov 2011 :) hehe. betelo naga aku nunggu apoiment aku. now,sekarang,aku dah bejaya pasang braces. hehe. 3 NOV 2011 :) emm maybe 2 taun la aku pake. and 2 jam aku polah pagar tok. hahaha. after Dr pasang suma besi tok eh,nya suruh aku pilih sigek color. mak aku pdh ria,Dr da pdh nasib aku tok anak dental nurse. sebabya nya berik peluang k aku ngkah color color. haha. actualy aku mok biru tua or mint green! p sikda >.< just ada color pink,grey,purple,and biru muda. emmm tpaksa ambik wana purple :( sedangkan wana ijo ada! p Dr ya tauk ku.. dtg kedekut kali eh. dahlah nya dh pake wana purple tok smpe aku bukak braces kelak. hmmm unfair bah! :(( p sikpalah. t nya pun. hahaha. aku eh aku eh,rasa nak cabut braces tok. angol doh! -___- hmmmmm saba trahhhh!!!!! 2 taun jak ya. hmmm..

Saturday, 5 November 2011

oh my girls :)

oi mok cita sigek benda! haha. first time kelua result second intake uitm eh, bestie aku zehan @ tulisan cina @ aku tunggah nya amoi,nya pdh nya dapat OM :) so aku kotan nervous rasa nak menyenyeh aek mata eh,aku cek lah result aku :) Alhamdulillah lah aku dpt OM juak :) so,aku pdh ngan nina,result dah kelua. hehe. and cek punya cek,suma dapat :) Alhamdulillah. p nina dapat IM :) Information Management. em,pas aku ngan kwn aku cek eh,adalah sorang nembiak ngegeh tok add aku :) NANA namanya. hehehehehehe. first kenal dah rapat. rasa dah betaun kenal eh. ehehe. and paling best nya, AKU,NANA,ZEHAN and NINA plan nak sama hostel kelak :) gikpun dah ada kimia bak kata org. ahhaha. p nang best lah mun dpt sama bilit ngan daknya. hehe. gikpun zehan dah lamak aku kenal. since gik kecik :3 nang salu begohet basikal sama sama. hahaha. Alhamdulillah maseh contact sampe nektok :) nina classmate aku since form 4 and form 5. salu juak la kaka lam kelas. so senang la. ne tauk kat sinun klak alu makin rapat. hehehehe. oh ya,kaka hal hostel tek. ehe. best oh? 2 org OM 2 org IM :) hehehehehe. then nak,aku nang harap gilak gilak zehan ambik uitm. em,sebab nya dapat interview SPA bah. mok jdi nurse :( emmm aku mok nya blaja sama ngan aku agik mcm mek duak gik kecik dolok :( i miss that moment lah dearrrr :( p sikpalah. apa apa pun yg ktk dapat,mek support okay?? asal jgn pnh lupak kmk :) haha. kk. kaka hal roomate tek, tauk sik apa benda paling mek org sik saba nak polah? ahhaha. apa gik?? SHOPPING LAH NAK? hahaha. nana awal padah nya mbak cadar wana pink >.< ahhaha. aku semestinya wana GREEN! :) ily green a lot! and also red :* hehehehe. sik saba oi  jumpa ktk org!! sik saba nak beporet,nak kongsi cita happy,nak nangis sama mun time kongsi problems :') and paling best bila aku ngan NANA nak WASH WASH OUR EYES! heee. see you there darlingggsssssss ily pretty pretty girlss :*

Friday, 4 November 2011

UiTM dihatiku :)

hoi hoi :3 setaun aku cuti eh. ahhahaa. since abis spm,sampe first intake uitm masok. aku sikpat. so aku apply second intake. baruk dapat :) Alhamdulillah. hehehe. berkat doa lamak lamak tok. rindu abis nak belajar! kotan setaun aku tok tek cuti,alu blank utak. hahaha. Alhamdulillah aku dapat course OM (Office Management) kat Switzerland :3 sikdabah! hahaha. kat kuching jak :) jadilah ho? Sarawak gik lom abis jelajah. tok apatah agik negeri org. ahahha. rlek rlek bah :) oh ya! kaka hal OM tek. emm... seriously first first aku nang minat abis ngan course tok. p lepas aku dapat eh,alu semun semehek semegai utak aku. hahaha. TAKUT NGAN MAKEUP,HEELS,DRESSING! and yeah! TYPING TEST! and also MATHS! -_- nehhhh forget bout it! kelak aku struggle mena mena :) InsyaAllah! btw,aku nak cita hal kawan kawan aku juak tok. ahhaha. its all about uitm! hehehe. first aku kenal ngan sorang tok. aku nunggah nya kikot :) nya add aku dari sorang bestie aku la. then mek duak salu la otp. hehe. and then pande kenal ngan ein :) ein tok aku salu skype ngan nya. hehehe. time aku otp ngan kikot time nya kat hostel nya,aku alu kenal ngan kwn2 nya lain. MAROL,NAPI,ALAN,MIRUL,AREL, and sapa gik bah salu kaka ngan aku? hahaha. dakya ya lah. p arel sik pnh la kaka ngan aku. aku takut juak kaka ngan nya. ahhaha. p ktk org nang sporting la :) plus bait. ehhehe. nak kawan tak org nama wong ya boh dipadah. nang dari mensia marek ku kenal :) sama tusyen cikgu saie dolok. hehe. rindu ngan cikgu saie :) ehhhh melelat -_- lom abis cita. ahahhaha.. then kotan rapat dah,salu beguro, marol gik add aku. and then alan :) napi,mirul and arel jak aku sik rapat and sikda bekwn lam fb. p nak.. daknya da grk. arel,napi and kikot. thats why aku sik brni nego daknya. agik agik kikot. org nak salu diotp ngan aku dolok,nak dah rengat berecan eh,alu sikda gik mek duak otp. ahaha. sikmok ku contact grk org. sik suka do -_- hahaha. now salu otp ngan marot. p marot dah jarang juak dah contact aku. maybe nya busy. p best lah otp ngan daknya :) ya kawan uitm laki,tok kawan uitm mpuan gik. lamak aku kenal ngan daknya nak,aku lu rapat ngan kwn mpuan uitm juak. sama course ngan daknya suma. em lets start with ninie,shiema,shasha. daknya 3 ehh ehh -_- first aku nang pike daknya jenis mpuan sombong lawa apa indah eh. aku nang carik masa k aku merapat dirik ngan daknya. siktauk la gine aku pande berani dikpun becoment ngan nya 3. ehhehe. aku cuak actualy. takut org sik suka kita bah. p sampe bila mok cuak nak?? ahhaha.. so aku try nasib la tego sidak. Alhamdulillah :) daknya suma berik respon best :) agik agik ninie. nang beguro bukan main gik nya. aku gik bingong "shat sik ninie rtok oh?" ahhahahaha. sikdabah nie xD apa apa pun,D'BANKERS nang best sporting :) thanksssssssss ily all. hehehe :* and sorang gik kwn aku. miak OM! hahaha. aku kenal nya dari ain. bestie aku gik kecik dolok. i mean sampe now la. ehehe. nama miak OM ya tek,Fazy @ megan fox. HAHHAHA. nya suka megan fox -_- thats why aku tunggah nya megan fox. ehehe. prettyyyy girl :3 seriously after sigek case ya,aku ngan fazy lu rapat abis. until now. ahahaha. ya juak prangei nyaaaa -_- kedak miak kecik ada juak. ahhaa. p aku suka lah bekawan ngan nya. tauk tauk jak nya aku happy ka,sedih ka,emosi ka,apa ka. hahaha. nya org first yg akn tnyk kat aku. ehehhe. dah terer typing -_- A YOU!! jeles aku! grrrr >.< sikpa,kelak ajar kmk kay syg?? hehehe. THANKS mok jadi kawan mek :* hehehe. #xoxo!! hehe. *hashtags for blogger??* -_- HAHAHAHAH. rasa twitter eh! :D actualy aku mok cita banyak gik eh :( sikpa2. jumpa kat uitm kelak kay abg2 kakak2?? :)) ily! BYEEEE Wassalam :)

New :)

OI! tok blog baru okay? nak lamak dah faloi,stufid,sinting. hahahaha. sikdabah :) lmk abis aku sik main blog. so kwn aku bnyk nanyak ne blog aku. follow daknya apa suma. *sik banyak ne pun. 2 org jak xD HAHAHAHAHA* so aku update jak la dlok. p aku lupak cara cara nya eh >.< thats why aku polah blog baru tok. hahahahah. gikpun aku banyak idea tok :DD btw,blog tok aku sikkan anok org :) InsyaAllah. hehehehe. kk ya jak :) PAPAI! WASSALAM :)